RUTES EN MOTO

El Pont de Suert vol convertir-se en una capital del moturisme, el turisme amb moto, després de constatar que nombrosos motoristes passen pel municipi en el transcurs de llargues rutes entre Roses, a Girona; i Hondarribia, a Guipúscoa, a través de l’Eix Pirinenc (N-260), el Pont de Suert és el lloc de referència on fer una parada al camí.

Els revolts tancats, trams de calçades estretes i pendents pronunciats que fan d’aquesta carretera els principals atractius per als amants de les motos.

Així mateix, també se celebra la Quebrantabook, esdeveniment motociclista no-competitiu que transcorre per les espectaculars carreteres del Pirineu, amb tràfic obert. El traçat que hauran de seguir els assistents és “sorpresa” i es desvelarà pocs dies abans de l’esdeveniment.

PYRENEEBIKES és una empresa de lloguer i tours ubicada al cor dels Pirineus , al  Pont de Suert, concretament al centre de la ruta 260 (midpoint).

S’han especialitzat en viatges amb moto pels Pirineus organitzant tours autoguiats amb roadbook, GPS o per lliure.

La transpirenaica Lleidatana

Ruta de 170 km que combina alguna de les millors carreteres pel moturisme internacional amb la referència mundial i Patrimoni de la Humanitat del Romànic de la Vall de Boí passant pel Pont de Suert. La província de Lleida d’est a oest en el seu tram més transpirinenc. Ruta exigent que, complementada amb visites de primer ordre a les cinc comarques i una bona hidratació i alimentació, ens permetrà viure l’experiència del Pirineu lleidatà i del moturisme Ara Lleida en un sol dia.

Ruta de les corbes

Ruta de 230 km, aproximadament, que ens porta per colls, ports, congosts, frontera, plana… dibuixant una U surrealista, que ens descobreix els racons més insòlits de la província de Lleida passant per quatre comarques, i que ens permet fer una ràpida lectura de la riquesa moturística d’aquesta destinació. Una excel·lent mostra de la combinació entre Pirineu i Prepirineu en tots els seus sentits per gaudir d’un exigent dia amb moturisme Ara Lleida.