Us proposem fer una ruta per els 4 ponts que tenim al Pont de Suert: el pont de la Palanca, el pont del Roser, el pont de la Central Hidroelèctrica i el Pont Nou, ponts que us permetran conèixer el Pont de Suert tot passejant.

“Els ponts del Pont” és un itinerari de tipus circular (es pot iniciar a qualsevol dels cinc punts que estan senyalitzats), que cobreix un recorregut de 2 quilòmetres, amb una dificultat baixa.

Es pot fer en família o amb amics com a ruta de passeig, com a ruta cultural i natural o com a circuit per a la pràctica esportiva, a peu o en bicicleta i també és apte per a persones amb mobilitat reduïda. Al llarg del recorregut, trobareu a part dels quatre ponts, cinc plafons amb informació concreta del punt on us trobeu i sobre què podeu descobrir per l’entorn més proper a cadascun d’aquests punts.

Considerant que l’aigua és un dels recursos naturals més importants del Pont de Suert i que ha esdevingut un dels factors clau del desenvolupament, la ruta té com a eix vertebrador el riu Noguera Ribagorçana. A partir d’aquest riu, podeu gaudir d’un passeig que us permetrà endinsar-vos en la història del municipi i conèixer els indrets més emblemàtics del Pont de Suert.

La ruta forma part del Camí de l’Aigua, que uneix Caldes de Boí amb el Pont de Suert a través d’un itinerari que segueix el curs dels rius de l’Alta Ribagorça.

Descobreix la ruta jugant!

joc de pont a pont